Författarretreat Oktober 2018

 

 

Vi erbjuder författarretreat med handledning på La Pomme d’Or 6 – 13 oktober 2018.

Författtarretreat är till för dig som vill utveckla en bokidé, hitta skrivflödet eller finslipa ditt manus. Du är förmodligen redan igång med skrivandet och har gått en eller flera skrivarkurser (eller har motsvarande erfarenhet i gestaltning, karaktärsutveckling, drama och stil). Även verksamma författare är välkomna. Varje morgon samlas alla författare som önskar för gemensam uppvärmning och inspiration med författaren och kursledaren Jorun Modén. Du får tips och råd utifrån individuella behov samt verktyg för manusbearbetning.

Vi hjälper dig gärna med tips om resvägar och information om området .

Naturligtvis kan du komma tidigare och / eller stanna efter kursen.

 

Författarretreat + helpension

 

Pris: 8.800 SEK/person

Lördag:                     Ankomst och inkvartering.
Söndag – Fredag:     Förmiddag kurs 2 timmar, därefter skrivtid eller utflykter.
Lördag:                     Avresa efter frukost.

Detta ingår i priset:

 • Boende i delat dubbelrum på La Pomme d’Or 7 nätter.
 • 2 timmars kurs sex förmiddagar.
 • Skrivövningar: Om du önskar får du kreativa skrivövningar för att utveckla skrivandet och komma över trösklar i processen.
 • Diskussion: Vi ställer frågor kring varje lektion och har ofta så roligt att samtalet fortsätter resten av dagen.
 • Bonusmaterial: Under veckan får du tillgång till bonusmaterial och tips, både live och ibland i form av artiklar via mail. Dessutom får du en handbok för att redigera manus, så att du enkelt kan repetera dessa kunskaper när du behöver och hur många gånger du vill (ca 50 sidor, levereras som PDF).
 • Möjlighet att utveckla egna texter: Passa gärna på att ta med dig egna texter eller ett romanprojekt du vill utveckla.
 • Personlig handledning: Kursledaren ger svar på alla dina frågor och du får flera tillfällen att få feedback på ditt skrivande.
 • 7 frukostar, 6 luncher och 7 tre-rätters middagar (exkl vin) varav en middag under utflykten till Poitiers.
 • En utflykt till Poitiers med middag och en utflykt till den medeltida staden Chauvigny för dem som vill.
 • Transfer mellan La Pomme d’Or och Poitiers järnvägsstation eller Poitiers flygplats.
 • Tillgång till trädgården och poolen på La Pomme d’Or.

Detta tillkommer:

Resa mellan Sverige och Poitiers. Måltidsdrycker, övriga utflykter t ex till lokala marknader. Vingårdsbesök med provsmakning kan bokas som tillval för ca 25 euro.

 

Kursledare Jorun Modén är en författare, lektör, och grundare av Författarkurs.se. Hennes kurser erbjuds i egen regi och sedan flera år även hos oss på La Pomme d’Or. Kurserna har konsekvent fått toppbetyg av tidigare deltagare. Vänligen läs recensioner >>

Har du frågor om kursinnehållet, tveka inte att kontakta Jorun direkt på telefon 0723-37 69 69. Det är också möjligt att skicka en förfrågan med dina frågor. Ytterligare information finns på forfattarkurs.se och Joruns sida på facebook